Henschotermeer

Geplaatst op

Vanochtend al vroeg op pad want ik had met Monique Anrochte afgesproken om de zonsopkomst te gaan fotograferen bij het Henschotermeer. Onderweg werden de omstandigheden steeds meer zichtbaar en dat zag er
veelbelovend uit!

 

Eenmaal aangekomen bij het Henschotermeer zagen we tot onze schrik dat het parkeerterrein pas open zou gaan na zonsopkomst. Wat voor ons natuurlijk veel te laat is. In de directe omgeving hebben wij geen parkeergelegenheid kunnen vinden want overal is de wegsleepregeling van kracht. Uiteindelijk komen we dan uit in Maarn waar we bij de plaatselijke voetbalclub de auto dan toch maar hebben geparkeerd.

Vol goede moed zijn we gaan lopen richting het meer. We hadden inmiddels wel geaccepteerd dat we bij zonsopkomst niet bij het meer zouden zijn dus onderweg genoten in alle rust van een paar hertjes , heel veel mooie doorkijkjes en bomenlaantjes.

Na 3 kwartier lopen komen we aan bij het Henschotermeer en dat blijkt toch nog
goed uit te pakken want de zon komt net boven de bomen uit. De omstandigheden waren zo mooi dus we hebben er een rolletje volgeschoten.

Vervolgens zijn we doorgelopen en bij de N224 overgestoken richting de Veenplas.
Daar aangekomen zagen we een heel fijn bankje bij het uitzichtpunt. Pauze,
bijkletsen, en weer door.

In de verste verte geen koffie of friet te vinden dus besloten om terug te lopen naar de auto want inmiddels was die afstand opgelopen tot 7 km. In Maarn hebben we bij restaurant Reynaert heerlijk opgewarmd met koffie en een lekkere lunch.

3 reacties op “Henschotermeer&rdquo

  1. Wat was het heerlijk hè, liefje. Een prachtige ochtend, mooie omgeving en goed gezelschap. Niks meer nodig. Nou ja, de camera! Die wel!

    Dank voor een fijn dagje. X

Reacties zijn gesloten.