Oisterwijkse bossen en vennen

Geplaatst op

Vandaag afgesproken met Marga om, alweer voor dag en dauw, op pad te gaan, Marie-claire en Karin gingen ook met ons mee, deze dames zijn wij  op instagram tegengekomen en het was een goed idee om samen op pad te gaan. We parkeerde de auto om 7.20 uur op de bosweg in Oisterwijk en als eerste gingen we kijken bij het Voorste Goorven. Wat een teleurstelling, nog nooit eerder op deze geweldige fotolocatie zoveel wind gehad en weinig kleur in de lucht. Terwijl de voorspellingen toch echt veelbelovend waren. Strenge vorst leverde vandaag helaas geen wit winterlandschap op.

 

We zijn heel even bij het groot Kolkven wezen kijken maar daar waren de kleuren niet veel beter en de koude wind wel veel erger, dus besloten om toch terug te gaan richting Voorste Goorven.

De doorsteek gemaakt naar het Witven om dan bij het Esschenven toch nog mooie plaatjes te kunnen schieten. Dat is echt een fantastische plek ook als de omstandigheden iets minder zijn.

Inmiddels waren we toe aan warmte en koffie en het Boshuis Venkraai was inmiddels open. Als gezellige Brabanders onder elkaar hebben lekker nagepraat onder het genot van een vet hapke, want de 10.000 stappen waren alweer gehaald.

Dames bedankt voor de gezelligheid en op naar een volgende keer.

Eén antwoord op “Oisterwijkse bossen en vennen”

Reacties zijn gesloten.